Va vom prezenta pe scurt principalele motive pentru care este recomandat procesul de capitonare auto


Loviturile din timpul transportului pot produce daune majore asupra peretilor frontali si a peretilor laterali ai masinii, daune care produse in mod repetat, pot aduce dupa ele costuri mult mai mari decat daca s-ar capitona peretii laterali din start. In majoritatea cazurilor, autoutilitarele nu au protectii interioare, din cauza aceasta aparand deteriorari ale caroseriei.

In afara de realizarea de podea antiderapanta din placi tego antiderapante, este bine sa se realizezez in mod corect inca de la inceput si un capitonaj solid al peretelul frontal (al peretelui despartitor dintre cabina si zona de incarcare), un capitonaj facut cu simt de raspundere al peretilor laterali si un capitonaj adecvat pentru portiere. Este recomnadat sa va protejati masina astfel incat sa nu fiti nevoiti sa faceti investitii majore in deteriorarile caroseriei. O capitonare interioara executata in mod corect va prelua din socurile cauzate de posibile deplasari ale marfurilor din masina.

Executam capitonari si protectiile laterale cu panori de protectie, pasaje de roti pentru orice tip de vehicul commercial (Kogel, Schmitz, Iveco, Ford, Mercedes, Fiat, etc) din placi tego professionale, calitate I, din esenta tare de mesteacan, cu nenumarate calitati care il fac sa fie ideal pentru acest lucru.

Pe site-ul nostru gasiti detalii despre placile tego pentru placarea peretilor laterali.